woensdag 17 juni 2015

Verslag van de dag (dag 3)

Om 10u stonden wij paraat aan de deuren van Plopsaland om de superfantastischeformidalegeweldigeleukste dag van het jaar te beleven. Het was REUZE!!!! De kinderen hebben zo genoten! (De juffen ook hoor :-) De draak,  de grote golf van Wicky de Viking,  Annubis, de splash, de boomstammen, de rolschaatsen, de vleermuis, de traktors, het kabouterbos, alles hebben we gedaan. Er is geen enkele attractie die we vergeten zijn. We hadden vandaag dan ook veel geluk dat de zon van het begin tot het einde van de partij was.  He was dan ook dag met alleen maar lachende gezichtjes. Super gewoon, want daar doen we het voor!

Voldaan van al dat attractiegeweld en de vele zonnestralen trokken we terug richting St Idesbald.

De kids van K1 genoten van een rustig dagje aan het strand. Een bezoekje aan de strandspeeltuin mocht zeker niet ontbreken! Terwijl de ploppers zaten de zweten doken zij gezwind het zeewater in :-)

Momenteel staan onze kids weer grote schoonmaak te doen in de douche. Doordat het zo een vermoeiend dagje was zullen de bedjes niet lang leeg blijven en zullen de oogjes niet lang open blijven (allez daar gaan de juffen toch van uit ;-)

Groetjes van de plopperdeplopperdeplopbende!!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten