donderdag 18 juni 2015

Verslag van de dag (dag 4)

K1, K2 en K3 trokken na het ontbijt hun wandelschoenen aan om een stevige wandeling te maken richting Koksijde. De schipgatduinen werden beklommen en afgerold. Deze namiddag was het, ja wat doe je aan zee als de zon schijnt..., strandspeeltijd. De kids genoten weer met volle teugen. Samen met meester Jan, die vandaag op bezoek kwam met de directeur, bouwden ze het mooiste zandkasteel van St-Idesbald.

K4, K5 en K6 gingen vandaag de werking van hun oren testen. We trokken richting Raversijde (bij Oostende) om wat wereldkennis op te doen. Na een zeer drukke en best wel chaotische tramrit kwamen we gelukkig net op tijd aan op onze bestemming. Dankzij supergids juf Tina en wat audiokastjes leerden we de kids allerlei zaken over WO I en WO II. Het was bewonderenswaardig hoe aandachtig ze waren! Echt knap!!!! In de namiddag gingen we op bezoek in vissershuisjes uit de middeleeuwen. Een gids leidde ons rond en vertelde ons allerlei weetjes over het reilen en zeilen uit die tijd. Achteraf strooide de gids met veel complimenten naar onze kids, waar de juffen natuurlijk ook van begonnen te blinken. Moe maar met een valies vol nieuwe kennis trokken we terug naar St-Idesbald.

Daar wachtte een heerlijk maal ons op. Frietjes met een hamburger!!!! Een feestmaaltijd dus :-)

Nu is het genieten van onze laatste avond. Valiesjes worden al wat ingepakt, dagboekjes worden verder ingevuld en sebiet gaan we met z'n allen nog een danske placeren :-)

Beste mama's en papa's, geniet van jullie laatste avondje vrij! Ik geef jullie nu al wel een gouden tip... plan morgenavond niet te veel, want sommige kids zijn een ietsiepietsiebeetje veel moe :-)))))

Toedels van een bendewaardejuffenongelooflijkvangenieten!!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten